SPORT

FOTBAL: CHAMPIONS LEAGUE GOLURI MULTE, SPECTACOL

E clar: vremea cind se juca in asteptarea greselii adversarului care sa te ajute sa cistigi cu 1-0 e de mult uitata! Traim vremuri in care parca in ciuda tribunelor goale, echipele cele mai bune ale Europei (practic ale lumii) se intrec in a inscrie cit mai mult si mai spectaculos. Dupa primele doua meciuri din optimile de finala de ieri, in care s-au inscris 7 goluri, Leipzig – Liverpool 0-2, si mai ales senzationalul Barcelona – PSG 1-4 (unde Messi a fost complet ecranat de sclipitorul M’Bappe), iata ca astazi, in alte doua meciuri din optimi, am avut parte de inca 8 goluri! La Porto, echipa gazda a primit vizita unei Juventus aparent favorite.

Avind insa un Ronaldo complet neinspirat, Juventus a fost condusa chiar cu 2-0, reusind spre final un gol care o mentine totusi favorita petru calificarea in sferturi. Asadar, Porto – Juventus 2-1 (1-0). In celalalt meci, dupa ce Sevilla a deschis scorul imediat dupa startul partidei, a urmat un veritabil recital al Dortmundului, cu 3 goluri consecutive pina la pauza, dintre care 2 ale fenomenalului Halland.

Tot spre final, a mai avut si Sevilla un puseu de orgoliu, inscriind inca o data. Scor final: Sevilla – Dortmund 2-3 (1-3) si nemtii devin favoriti la calificare.Astazi au loc cele 16 meciuri din Europa League, dintre care 9 pot fi urmarite pe canalele Digisport. Primul dintre ele, de la ora 17, ne intereseaza in mod direct: Dinamo Kiev (echipa antrenata de Mircea Lucescu) – Club Brugge (Belgia).

Un articol scris de jurnalistul DORU POPOVICI, pentru Radio AS Suceava

Articole Similare

Back to top button