Stiri LocaleStiri Nationale

MUUULT ASTEPTATUL ANUNT… CA LA NOI!

… SI DUPA CE NE-AM CIONDANIT, AM ARGUMENTAT, AM DEMONSTRAT PRO, AM DEMONSTRAT CONTRA, AM FACCUT DEZBATERI SI COMENTARII, AM FACUT STUDII SI SONDAJE, COMPARATII CU ALTII ETC SI ETC, IN CELE DIN URMA, MULT ASTEPTATUL ANUNT A VENIT, FIX CUM FUSESE ANUNTAT, ADICA ASTAZI, PE 2 IANUARIE.EL ZICE, CUM DOAR IN ROMANIA ESTE POSIBIL, CA SCOLILE INCEP PE 8 FEBRUARIE, CU PREZENTA FIZICA IN CLASE… ACOLO UNDE SE POATE!!! ADICA IARASI IN FUNCTIE DE INDICELE DE NU STIU CE LA NIVEL DE TARA, PRECUM SI DE SITUATIA CONCRETA A ACELUIASI INDICE DE NU STIU CE LA NIVELUL FIECAREI LOCALITATI, PRECUM SI DE NIVELUL DE NU STIU CE DIN FIECARE SCOALA, DAR SI DIN FIECARE CLASA!!! IN PLUS, FIECARE CAZ INDIVIDUAL VA FI LUAT IN CALCUL IN FUNCTIE DE NU STIU CE … SAU, POATE, DE … ALTCEVA!

Ceea ce ati citit aici este esenta intilnirii de la Cotroceni dintre presedinte si alti responsabili de iadul in care traim de aproape un an, si in care masurile care se tot iau de atunci incoace au limpezimea acestui comunicat pe care aceiasi indivizi ni l-au prezentat, fiecare in felul lui, cu dictia lui si mai ales cu I.Q.-ul lui.

V-as spune ce zicea uriasul Petre Tutea despre poporul roman si teoria lui “Merge si asa!”, dar ma tem ca va veti supara si pe EL, si pe mine. Mai bine incercaati sa intelegeti “comunicatul” dat de fanii cei mai vizibili ai lui “merge si asa”, cai care cred ca tara merge la infinit si asa, adica avindu-i pe astia in frunte! Pe cei care dau comunicate ca asta.

(Un articol scris pentru Radio AS de jurnalistul Doru Popovici)

Articole Similare

Back to top button