Muzica

Ximena debutează cu piesa „Ca-n Prima Zi”

Ximena (Ximena Florentina Cocârlea), tânăra interpretă, din localitatea Mangalia, județul Constanța a debutat zilele acestea cu piesa de debut „Ca-n Prima Zi”.

Melodia este compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, „The Master Of The Soundși poartă un vibe modern, dar totodată romantic, o poveste de dragoste între o fată cuminte și un băiat rebel, o relație în care Plus și Minus” aduc o armonie adolescentină, perfectă.

„Ca-n Prima Zi” a avut o prezentare TV la București, ulterior o premieră pe radio, la fel, în capitala României, iar momentan Ximena, împreună cu echipa sa se ocupă de mediatizarea piesei de debut.

Ximena a absolvit Liceul Teoretic “Callatis ” din Mangalia, profilul matematică – informatică, iar în prezent  este studentă la Facultatea de Litere, a Universității “Ovidius”, din Constanța.

A studiat muzica la  Centrul Cultural Județean “Theodor T. Burada”. Este laureată a festivalurilor și concursurilor naționale de muzică ușoară, dar și populară.

Îi urăm succes!

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button