Muzica

Alecsia debutează cu piesa “În Urma Ta“

Tânăra interpretă Alecsia, originară din orașul Uricani, județul Hunedoara a debutat în showbizul românesc acum câteva zile cu piesa În Urma Ta, premiera având loc la celebrul matinal TV din România, “Neatza cu Răzvan și Dani“, pe Antena 1. I

Imediat după emisiune piesa s-a bucurat de un impact pozitiv pe rețele de socializare, acumulând comentarii și aprecieri.

În Urma Taeste o melodie compusă de tandemul muzical, EL Radu – interpret și producător din Republica Moldova și colegul acestuia din Spania, “The Master Of The Sound”, purtând un mesaj care te pune pe gânduri, dacă viziunea ta asupra vieții este una corectă sau… trebuie să schimbi ceva. Potrivit textierului, acelasi EL Radu, piesa asta este una specială pentru el, or textul acestuia este unul care poartă multe gânduri cu subînțeles.

Chiar de are doar 16 ani, Alecsia – Maria Ilieș, are un timbru special, ușor de memorat. Pe lângă orele de canto, tânăra interpretă  este elevă la Liceul Tehnologic ,,Retezat’’ Uricani, cu profil de ,,Turism și Alimentație’’.

Îi urăm succes!

Articole Similare

Back to top button