Interviuri si Reportaje

POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ

În comuna Cornu Luncii, se continuă investițiile. Într-o intervenție telefonică realizată azi, în emisiunea POPASUL DE DUPĂ AMIZĂ, primarul acestei comune, Gheorghe Fron, ne-a mărturisit că “atunci când am intrat primar în 2012, copii făceau orele de sport pe albia pârâului Sasca Mare și am considerat că este onorabil și să mă apuc să fac un proiect, să le fac o sala de sport și o școală modernă. Dumnezeu mi-a ajutat și pe 1 septembrie (a.c) inagurăm al doilea corp de școală, am făcut un teren de sport cu gazon și nocturnă și nu în ultimul rând o sală de sport, atât cât mi-a permis terenul. Asta la Saca Mică, la Brăiești contruim una din cele mai mari săli de sport din județul Suceava, 180 de locuri în tribună“.

Totodată, acesta ne-a informat că în satele Șinca,Sasca Mare și Păiseni vor fi modernizate 11.297 metri de drumuri prin asfaltare,1051 metri de apărări de maluri și se vor construi două poduri .

După perioada aceasta de grele încercări, vești bune vin si de la Centrul de Reabilitare Neurpsihiatrică Sasca Mică, domnia sa ne-a anunțat că Herbert Hofauer, fostul primar al oraşului Altotting din Bavaria şi preşedintele Crucii Roşii Altotting, însoţit de Thomas Meier au adus din nou ajutoare pentru persoanele cu dizabilităţi. Astfel, pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi la clinicile medicale din Fălticeni şi Suceava sau pentru diferite terapii de recuperare, Crucea Roşie din Altotting a donat CRRN Sasca un microbuz Renault cu 8 locuri.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button