Emisiuni

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Radu Adrian Rey, președintele PLUS Suceava și candidatul Alianței USR-PLUS la Primaria Muncipiului Vatra Dornei, a fost astăzi prezent, într-un dialog cu Vlad Florin Tudosă, în matinalul ASTA DA DIMINEAȚĂ.

Împreună, cei doi au abordat subiecte importante și de interes pentru județul nostru, printre care închiderea firmelor Lactalis și crearea unor structuri asociative care să salveze economia locală din bazinul Dornelor, problemele curente și urgențe ale Municipilui Vatra Dornei, viitoarele alegeri locale și profilul candidaților propuși din partea Alianței USR-PLUS.

Întrebat despre asul cu care intră în această luptă electorală, Radu ne-a mărturisit, că “asul din mâneca, reprezintă ce pot livra, experiența profesională, o experiență vastă în managementul proiectelor europene, toate implementate și duse la bun sfârșit cu bine, fără nici o problema. De asemenea, vin cu o experiență atât neguvernamentală, cât și din mediul privat, național și internațional, am lucrat și în Guvern timp de 5 ani de zile. Concret, îmi voi depune candidatura cu CV-ul pe masă.”

Articole Similare

Back to top button