Stiri Locale

PRIMUL PROIECT PE CARTIERE PUS ÎN PRACTICĂ DE PRIMĂRIA SUCEAVA

La începutul anului, înainte de votarea bugetului, au avut loc dezbateri pe cartiere, unul dintre subiecte fiind desemnarea  proiectelor care să beneficieze de o finanțare garantată de 500.000 lei de fiecare – în total fiind alocate 3,5 milioane de lei.

Zilele acestea au fost demarate efectiv lucrările la primul dintre proiectele pe cartiere – reabilitarea parcării MPO, din intersecția Mărășești.

„Ne ținem de cuvânt cu ceea ce am promis sucevenilor la dezbaterile pe buget pe cartiere. La zona centrală, alegerea unanimă a oamenilor a fost reabilitarea parcării MPO, la care am demarat deja lucrările de reabilitare.

Vom face lucrări de calitate, prin asfaltare, după înlocuirea bordurilor, apoi vor fi executate marcajele necesare. Ne-am apucat și de celelalte proiecte pe cartiere, dar sunt încă la faza de studii și expertize”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cum lângă parcare este și un mic parc,  reabilitarea  acestuia este luată în calcul,  măcar parțial.

„Chiar de nu este prinsă în proiect, luăm în calcul și o reabilitare a fântânii arteziene din parcul de lângă parcare, situat vizavi de Catedrală. Trebuie să vadă întâi specialiștii ce ar trebui făcut, care sunt costurile și ce se poate face pentru a fi funcțională de anul acesta”, a adăugat edilul sucevean.

 

Articole Similare

Back to top button