EmisiuniStiri LocaleStiri Nationale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Se caută soluții pentru redresarea economică a județului Suceava? Care sunt perspectivele post carantinare? Este nevoi urgentă de un parteneriat politic concret pentru a reabilita imagina județului?
La toate aceste întrebări și nu numai, a răspuns în această dimineață, în matinalul de la Radio AS, invitata lui Vlad Florin Tudosă, Laura Cătălina Culipei, consilier județean și liderul Organizației Județene a Femeilor Liberale.

Cu privire la situația și atacurile aduse partidului din care face parte și totodată cu privire la atacurile aduse liderului județean al PNL Suceava, Laura Cătălina Culipei ne-a mărturisit că “întradevăr au fost atacuri pe nedrept, eu spun, că problema pentru care a fost atacat nu a fost din cauza lui. A fost o problemă nouă, o situație nouă pentru fiecare dintre noi. Un context din care unii au reușit să iasă cu brio și cu fruntea sus iar alții în această perioadă, o perioadă în care ar fi trebuit să fim mai buni, mai uniți, mai liniștiți, s-au ocupat să arunce cu noroi în unele persoane. Așa cum spuneați și dumneavoastră, ținta tuturor atacurilor a fost Gheorghe Flutur. De ce tocmai el? Pentru că este un om puternic, un om care a investit enorm în județ, a investit enorm și în Spitalul Județean Suceava, pentru că așa cum bine cunoaștem, de acolo a pornit toată această problemă și ura adversarilor politici. Oamenii de rând au înțeles, au înțeles și cadre medicale că nu dumnealui este vinovat de ceea ce s-a întâmplat în Suceava. A fost o greșeală omenească, pe care unii au înteles-o, alții nu.”


De asemenea Laura Cătălina Culipei, ne-a dat asigurări că marile proiecte de investiții din județul nostru continuă, fie că vorbim de toate eforturile depuse pentru construirea de autostrăzi și drumuri expres în Moldova, fie că vorbim de investițiile aduse la Aeroportul de la Salcea și finalizarea Terminalului II, investițiile importante în infrastructura rutieră sau implicarea continuă în atragerea din nou a turiștilor în Bucovina.


Pe linia Organizației Județene a Femeilor Liberale, domnia sa ne-a spus că în continuare au loc pregătiri pentru alegerile locale din toamnă și consolidarea aportului de implicare mai mare a femeilor în politică și administrație locală.

Articole Similare

Back to top button