EmisiuniStiri Locale

POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ

În prima oră a POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ, invitatul de astăzi a lui Vlad Florin Tudosă a fost senatorul și președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan Stan. Împreună, cei doi au dezbătut problemele și punctele nevralgice ale județului nostru dar și situația neclară și incertă a politicii românești.

Întrebat despre cum comentează acuzele aduse în spațiul public, ieri, cu privire la testarea unor parlamentari PSD, în luna martie, în detrimentul cadrelor medicale din Suceava, acesta ne-a declarat că “lucrurile au fost prezentate într-un mod tendențios și este o încercarea de stopare a căderii libere în care se află un lider politic județean care este responsabil de situația dezastruoasă, sanitară și economică, care s-a instalat în Suceava“.

În legatura cu situația în care află județul nostru, acesta a mai declarat că “pe baza datelor, cifrelor, județul Suceava este părăsit de actuala guvernare PNL. Vă dau un exemplu, a fost făcută rectificare bugetarăm, iar Consiliul Județean nu a primit nici un leu. Știm cu toții că această instituție are în subordine spitalul dar și alte departamante, inclusiv drumurile județene. Atât cât am fost la guvernare și guvernarea a fost asigurată de PSD, dar și în opoziție, tot timpul mi-am manifestat dorința de colaborare pentru a rezolva împreună problemele județului.

Articole Similare

Back to top button