EmisiuniStiri LocaleStiri Nationale

POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ

Alături de Vlad Florin Tudosă, astăzi, în direct la Radio AS, s-a aflat Rafael Barac Bologa, președintele Consiliului Județean al Elevilor și vicepreședinte al Consililui Național al Elevilor.

Invitatul nostru, ne-a reamintit despre campania “Solidari pentru viitor”, cum ne putem implica, ce putem dona și unde, toate aceste pentru a contribui la respectarea principiului egalității de șanse în ceea ce privește sistemul de educație online.

De asemenea, cei doi au discutat și despre Raportul privind Implementarea Statutului Elevului în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava.

În finalul intervenției telefonice, Rafael Barac Bologa a ținut să transmită următorul mesaj către elevi și cadrele didactice: “În ciuda divergențelor care s-au creat în ultimele zile și în ciuda diferențelor de opiniei, consider că, mai ales în situația actuală, trebui să fim uniți. Faptul că avem o părere diferită nu ar trebui să ne dezbine. Toate aceste lucruri ar trebui să ne unească și de aceea fac încă odată apel la elevi și cadrele didactice să se gândească la binele și interesul tuturor actorilor educaționali.

Articole Similare

Back to top button