EmisiuniStiri Locale

BIBLIOTECA BUCOVINEI ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE DIN DATA DE 2 IUNIE

Ieri, în emisiunea UN AS PENTRU VOI, Gabriela Teișanu, a discutat prin intervenție telefonică în direct despre redeschiderea Bibliotecii Bucovinei “I.G. Sbiera” cu managerul acestei instituții de cultură, Gabriel Cărăbuș. Acesta ne-a dat o veste extraordinar de bună, Biblioteca își redeschide porțile începând cu data de 2 iunie.

Pentru început se vor redeschide secțiile cele mai mare, secțiile de împrumut la domiciliu pentru adulți și copii, dar și filialele de cartier, Burdujeni și Obcini.

“Va trebui să apelăm la întelegerea publicului, la înțelegerea cititorului și facem apel în acest sens să fie răbdători. Servirea lor nu va mai fi , cel puțin o perioadă, așa cum o știam cu toții. Lucrurile vor dura ceva mai mult pentru că publicul nu va avea acces la cărțile de pe rafturi, nu vor avea acces liber la raft. Cititorii vor putea fi serviți doar de bibliotecari, toate acestea pentru a ne feri de transmiterea acestui virus” ne-a declarat în cadrul interviului Gabriel Cărăbuș, directorul Bibliotecii Bucovinei I.G. Sbiera Suceava.

Articole Similare

Back to top button