EmisiuniStiri Locale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Marian Andronache, viceprimarul Municipiului Suceava și președintele PMP Suceava, a acordat în matinalul ASTA DA DIMINEAȚĂ, un interviu lui Vlad Florin Tudosă. Dialogul celor doi s-a axat pe două aspecte: administrație locală și politică.

Cu privire la situația politică din țară, Marian Andronache ne-a declarat “ca întotdeauna, dar mai mult cred că acum decât în altă perioadă, partidele politice continuă o luptă acerbă între ele. Nu este normal ca într-o perioada ca aceasta, în care avem o criză de sănătate și urmează o criză economică, să nu încercăm să punem osul la treabă, în așa fel încât, să scoatem România, pe cât posibil, din aceste crize. Sper ca viitoare criză economică, să nu ne afecteze prea mult, însă pentru asta trebuie să ne gândim bine la ce avem de făcut în următoarea perioadă. Partidele ar trebui să uite de luptele pentru putere și efectiv să își de-a mâna. PMP dacă țineți bine minte, a propus un Pact pentru Sănătate, pact care să fie semnat de toate partidele politice.”


Totodată, viceprimarul Marian Andronache, ne-a dat asigurări că în momentul acesta se lucrează pe mai multe străzi din Municipiul Suceava, vor începe lucrările la ștrand și de asemenea s-au montat și se vor mai monta bănci pe mai multe străzi din orașul nostru.


Pe finalul interviului acordat pentru RADIO AS, întrebat despre care sunt perspectivele Sucevei și sucevenilor în viitorul apropiat, Marian Andronache, ne-a spus că “sunt convins că trebuie să rămânem responsabili, sunt convins că lucrurile nu se vor mai repeta în Suceava. Să știți că responsabili ca sucevenii nu o sa mai fie în țară!”

Articole Similare

Back to top button