EvenimenteInterviuri si ReportajeStiri Locale

“SOLIDARI PENTRU VIITOR” ESTE APELUL FĂCUT DE CJE SUCEAVA

“SOLIDARI PENTRU VIITOR” este apelul făcut de Consiliul Județean al Elevilor Suceava, în această perioadă, în care școala s-a mutat în online, însă nu pentru toti.

Într-o intervenție telefonică în direct la Radio AS, Vlad Florin Tudosă, a discutat astăzi, despre această campanie și cum putem să ajutăm, cu Rafael Barac Bologa, președintele CJE Suceava.

“Ideea noastră de campanie a pornit odată cu apariția Ordinului de Ministru nr. 4135/2020, care oferă școlii online un caracter de obligativitate. Noi am considerat că odată cu această obligativitate a scolii online, autoritățile au și responsabilitatea de a asigura accesul la educație tuturor elevilor. După 7 săptămâni în care autoritățile nu au luat atitudine, noi am lansat această campanie, ” Solidari pentru viitor” și ne dorim să achiziționăm și să donăm, dispozitive necesare în aceste condiții, actului educațional și așa să oferim tuturor un acces egal la educație” a transmis Rafael Barac Bologa pentru Radio AS.

Dotarea spitalelor cu materiale de protecție este o necesitate și de aceea salutăm inițiativele și campaniile ce au fost făcute în această privință. La nivel național, prioritatea numărul doi în această perioadă dificilă este educația și asigurarea șanselor egale pentru toți beneficiarii primari ai acestui sistem. Deoarece această luptă nu este una ușoară și nu vom putea asigura un viitor mai bun decât dacă vom avea un obiectiv comun, facem apel către toate autoritățile, organizațiile non-guvernamentale și către toți cetățenii pentru a se alătura demersului nostru și pentru a demonstra că împreună putem face o schimbare.

Toți cei care doresc să se alăture campaniei și au posibilitatea de a dona un dispozitiv funcțional și compatibil cu platforme educaționale utilizate, o pot face completând formularul () sau printr-un mesaj direct pe pagina de facebook a Consiliului Județean al Elevilor Suceava.

Articole Similare

Back to top button