Interviuri si ReportajeStiri Locale

POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ

Veștile bune circulă repede, Campania „Fii aproape de departe” continuă cu un proiect prin care se dorește achiziționarea de tablete pentru elevii de clasa a VIII-a, din familii nevoiașe, din donații. Acesta este și motivul pentru care astăzi, în POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ, Vlad Florin Tudosă, a discutat prin intervenție telefonică, cu Angela Zarojanu, președinta Asociației SEVA și consilier local.

Astfel, Asociația SEVA, condusă de Angela Zarojanu, și Asociația Multicare, a cărei președintă este Nicoleta Daneliuc, Ami și Mihai–fotografie și video, alături de Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului, au relansat un apel la solidaritate, cu sprijinul Televiziunii Intermedia și cu sprijinul jurnalistei Adriana Dascălu Bulină. Acest apel la solidaritate reprezintă o nouă probă de empatie pentru societatea suceveană care, deși încercată, a reușit să se mobilizeze și să fie generoasă și activă civic în momente dificile.

Fondul de Solidaritate “Fii aproape de departe” rămâne o inițiativă civică continuă, iar donațiile se vor strânge pe tot parcursul stării de urgență instituite. Inițiatoarele acestei campanii își exprimă recunoștința față de cei care au donat pentru campania dedicată persoanelor vârstnice și invită sucevenii, oriunde s-ar afla, să fie alături de elevii suceveni din familii cu posibilități financiare reduse.Contul în care se pot face donațiile este:RO98BTRLRONCRT0259440301, Asociația Multicare, Banca Transilvania Suceava.

Articole Similare

Back to top button