Interviuri si ReportajeStiri LocaleStiri Nationale

POPASUL DE DUPĂ AMIAZĂ

PLUS Suceava a solicitat autoritătilor transparentizarea deciziei de carantinare a Sucevei iar în acest context, astăzi, în matinalul ASTA DA DIMINEATĂ, prin intervenție telefonică, Vlad Florin Tudosă a discutat despre acest subiect cu Radu Adrian Rey, președintele filialei județene a partidului PLUS.

Întrebat despre ultimele declarații ale Președintelui Klaus Iohannis, cu privire la relaxare măsurilor în țară dar nu și pentru Suceava, acesta a declarat că “rămânem cel mai afectat județ, cel mai afecat municipiu reședință de județ, tot ce stim este că ni se spune în continuare că rămânem în carantină, nu știm cât și cel mai grav nu știm ce condiții trebuie să îndeplinim să ieșim din această situație.

În această perioadă, comunicarea a fost foarte proastă și aproape inexistentă din partea autorităților. Știm doar că trebuie să suferim, dar nu știm cât și nu știm ce trebuie să facem să iesim din această stare. E o situație după părerea mea, dezastruoasă!” a mai declarat Radu Rey.

Radu Rey a mai declarat pentru RADIO AS că “județul Suceava și orașul Suceava au fost grav marcate de pierderile de vieți omenești și de numărul mare de îmbolnăviri, iar populația a respectat măsurile de carantină, chiar dacă acestea au însemnat sacrificarea unor momente importante precum sărbătorile pascale, despărțirea de membrii familiei, sau pierderea veniturilor unor familii întregi. De aceea, avem dreptul de a ști în baza căror criterii se va decide ridicarea carantinei. Îmi exprim speranța că aveți un plan pentru ieșirea din carantină pe care noi, sucevenii, considerăm că avem dreptul de a-l cunoaște.”

Totodată, acesta a anunțat lansarea unui site, www.sprijinsv.eu, prin care se dorește sprijinirea cetățenilor , încercând să îi pună în legătură cu asociații sau inițiative ale altor voluntari din Suceava, naționale sau chiar globale, care pot soluționa problemele cu care aceștia se confruntă.

Prin valori precum respectul, empatia, altruismul, implicarea, acțiunea, responsabilitatea, dorim să venim în sprijinul comunității și să contribuim la gestionarea situației actuale. Vrem ca acest spațiu civic virtual, dedicat sucevenilor, să reprezinte un suport real pentru toți cei care au nevoie de ajutor pentru a trece cât mai bine de această perioadă de criză, motiv pentru care oricine poate apela numărul 0371 237 427, iar voluntarii noștri vor răspunde cu promptitudine întrebărilor.

Fii solidar și responsabil ! Alătură-te și tu echipei și ajută Suceava să se facă Bine !

Articole Similare

Back to top button