Interviuri si ReportajeStiri LocaleStiri Nationale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Consultantul financiar, Luminiția Chihai a fost prezentă astăzi, prin intervenție telefonică, în matinalul ASTA DA DIMINEATĂ, realizat de Vlad Florin Tudosă.

În contextul actual, din perspetiva economiei aflate într-o perioadă de comă indusă, dar și în contextul declarațiilor făcute de autoritățile centrale aceasta a precizat pentru Radio AS că “în realitate văd cu totul altceva. Scăderile pe luna aprilie sunt semnificative, 20% dintre firme au funcționat la un nivel normal, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Nu am văzut nici un pachet de măsuri foarte clare. Tot ce am auzit a a fost, avem în vedere, ne gândim să, punem la punct o schemă de, putem obține finanațare de la, vom analiza, dar totuși 15 mai este foarte aproape, de aceea avem nevoie, în mod evident, de un plan de relansare a economiei, avem nevoie de măsuri concrete care să sprijine aceste măsuri luate.

Zona noastră, este din păcate și va rămâne la fel de afectată, dacă nu mai mult. De aceea, eu fac apel să încercăm să rupem Suceava, să o disclocăm de contextul general al județului, astfel încât cei aflați în afara zonei carantinate să poată intra în normal, să nu se teamă turiștii să vină, să nu se teamă cumpere produse din Bucovina. Este stupid să nu comanzi de exemplu mobilă sau produse industriale pentru că vin din zona carantinată” a mai declarat Lumina Chihai, consultant fiscal.

Articole Similare

Back to top button