Interviuri si ReportajeStiri Locale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Trăim vremuri tulburi iar cei mai vulnerabili sunt cei care au nevoie de ajutorul nostru. În matinalul ASTA DA DIMINEAȚĂ, Vlad Florin Tudosă a discutat prin intervenție telefonică cu Sora Felicitas, coordonatorea Centrului Social Maria Ward din Rădăuți.

“Sunt impresionată de comunitatea locală și cred în cuvintele Papei Francisc, care spunea că astăzi este importantă toleranța și iubirea” a transmis Sora Felicitas. Încă de la decretarea Stării de Urgență, numeroși părinți au venit către Centrul Maria Ward să ceară alimente pentru copii.

“Pentru cine nu ne cunoaște încă, misiunea noastră, a celora de la Centrul Social Maria Ward, este să prevenim abandonul școlar și familial în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate, din Rădăuți și din împrejurimi. Credem că doar prin educație putem da o șansă unui copil ca să aibă un viitor mai bun. La centru, pe lângă ajutor la teme, educație igenico-sanitară, terapie și consiliere, copiii primesc aici și o masă caldă. Iată că pandemia cauzată de COVID-19 îi ține pe copii acasă dar și pe părinții lor. Unii dintre părinți, care lucrau ca zilieri, ajutau în gospodării ori la câmp nu mai pot acum sa le asigure hrană celor mici” a mai adăugat Sora Felicitas.

“Până la Paștele Ortodox mai avem alimente și materiale pentru cele 35 de familii de care ne îngrjiim acum, însă, în continuare, avem nevoie de sprijinul vostru!” a precizat coordonatoarea Centrului Social Maria Ward.

Suntem așteptați cu toții să contribuim la Centrul Social Maria Ward din Rădăuți, Strada Oltea Doamna, nr. 7. Nevoile sunt simple:

– Alimente de bază: zahăr, ulei, făină albă, făină de porumb, orez, paste, bulion, sare, drojdie uscată, cereale, lapte, lapte praf, iaurt, brânză topită, conserve, pate, pește, carne congelată (piept de pui, copănele de pui, etc.), dulciuri (napolitane, biscuiți, eugenii, turtă dulce, etc.), cartofi, ceapă, morcovi, pâine și nu numai.
– Produse de igienă: detergent de vase, bureți de vase, detergent de haine, clor, alcool sanitar, hârtie igienică, săpun, șampon, pastă de dinți, etc.
– Produse pentru bebeluși: pampers (nr. 2, 3, 4, 6), șervețele umede, lapte praf 6-12 luni, etc.
– Cu orice altceva puteți dona, ca împreună, să le putem fi de ajutor celor mai nevoiași din comunitatea noastră și să le aducem speranța și convingerea că nu sunt singuri și abandonați de semenii lor, mai ales în aceste vremuri dificile.

SAU

Donați, prin transfer bancar sau depunere la ATM, în conturile noastre deschise la Banca Transilvania:

Beneficiar: Asociația I.S.E.A.
– Cont lei: RO61BTRL06101205I84616XX
– Cont euro: RO36BTRL06104205I84616XX
Later edit: Intre 5 si 8 este un i mare de tipar.
(CIF 24234750)

Articole Similare

Back to top button