Interviuri si ReportajeStiri Nationale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Astăzi, în matinalul ASTA DA DIMINEAȚĂ, pe calea undelor, prin intervenție telefonică am poposit în Bruxelles. Alături de Vlad Florin Tudosă, s-a aflat Doris Uglar, jurnalistă la Radio- Televiziunea Arthis Bruxelles.

Referitor la situația din Belgia și cum au ales autoritățile de acolo să impună restricții, Doris ne-a spus că “măsurile s-au impus lent, cu calm și cu consecvență. Am putut simți, de la o zi la alta, pentru că primeam câte o informație de reglementare nouă, astfel încât mintea noastră să o poată procesa și adapta la noul stil de viață. Personal am fost intrebătoare la început pentru că era puțin isterizată de toată panica aceasta din lume dar am înțeles că tot acest proces lent, de introduce a restricțiilor, a fost pentru ca lumea să se adapteze, iar acest lucru, bineînțeles este nevoie de timp și spațiu.

Referitor la comportamentul belgienilor, aceasta a precizat că “aceștia și-au luat foarte în serios rolul de buni cetățeni care respectă cu strictețe măsurile luate pentru combaterea acestui virus.

Fiind în diaspora, noi avem un slogan aici, românii de aici să rămână în strâinătate, iar pentru cei de acasă, din România, cu mult, mult drag, să aibe sănătate, să rămână în case și să respecte toate instrucțiunile care sunt date de autorități ” a transmis în finalul intervenției jurnalista Doris Uglar.

Articole Similare

Back to top button