EmisiuniInterviuri si ReportajeStiri LocaleStiri Nationale

UN AS PENTRU VOI

Într-o ediție specială a emisiunii UN AS PENTRU VOI, realizată de Gabriela Teișanu, s-au aflat astăzi prin intervenție telefonică, trei ași ai societății de azi: preot prof. Hostiuc Flori, sociolog Ileana Iacob și consultant financiar Luminița Chihai.

În prima parte a emisiuni am descoperit împreună cu preot prof. Hostiuc Florin importanța comuniunii cu Dumnezeu în aceste momente de grea încercare pentru noi toți și bineînțeles despre importanța dragostei de semeni și a solidarității umane.

În cea de-a doua parte a emisiunii, pe calea undelor a poposit în studioul Radio AS, sociologul Ileana Iacob. Am aflat de la dânsa despre cât de necesar este să respectăm în această perioadă regulile sociale, să perseverăm în acest val de umanitate care s-a declasat odată cu pandemia de COVID-19 și cel mai important să abordăm în spirit optimist dar lucid provocările pe care această realiate ni le livrează zilele această.

În cele din urmă, de la consultantul financiar Lumiția Chihai, am aflat despre economia romanescă în timpul pandemiei și cum putem susține afacerile mici prin întoarcerea la producția internă.

Articole Similare

Back to top button