Interviuri si ReportajeStiri Locale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

PLUS Suceava face APEL PUBLIC de solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști pentru sprijinirea Spitalului Județean Suceava cu materiale medicale de protecție și dezinfecție. Despre acest subiect și modul în care putem ajuta, Vlad Florin Tudosă a discutat astăzi, prin intervenție telefonică cu Radu Rey, președintele filialei județene PLUS Suceava.

“Sunt semnale foarte clare din partea cadrelor medicale că decizia de transformare a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava în centru de tratare a pacienților cu COVID – 19, decizie la care s-a opus inclusiv Colegiul Medicilor din Suceava, s-a luat înainte de a se asigura SUFICIENTE mijloace de protecție a personalului medical.
Deoarece prin măsurile luate la nivel național în urma Ordonanței militare nr. 2 din 21 martie 2020, toate cabinetele de medicină dentară au fost închise, cu excepția celor desemnate pentru urgențe, PLUS Suceava face un APEL PUBLIC de solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști să identifice toate  resursele disponibile de materiale medicale de protecție și dezinfecție care sunt vitale pentru protejarea personalului medical din cadrul Spitalului Județean Suceava care se află pe linia întâi în lupta cu noul coronavirus ”a declarat Radu Rey.

Articole Similare

Back to top button