EvenimenteStiri LocaleStiri Nationale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

Organizație SALVAȚI COPIII-FILIALA SUCEAVA lansează campania „Fii și tu salvator de eroi” prin care își propun strângerea de fonduri pentru sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Suceava. Vlad Florin Tudosă și Camelia Iordache, președinta Salvați Copiii, Filiala Suceava au discutat prin intervenție telefonică despre aceast subiect dar și despre linia de suport psihologic la care dacă ești copil sau părinte îngrijorat poți apela și găsi, alături de cei 3 psihologi și 1 asistent social, calea cea mai sigură de depășire a momentului.

„Spitalele din județul Suceava au nevoie de noi! Cadrele medicale sunt în situație critică și acest lucru se răsfrânge asupra fiecăruia dintre noi. Salvați Copiii România intervine și vrea să susțină cu ceea ce este necesar pentru a contribui la diminuarea infectării la nivelul județului”.

Societățile comerciale și persoanele fizice pot dona în contul RO43RNCB0071011434790083, FOND DE URGENȚĂ pentru susținerea sistemului medical.

Pentru a avea garanția că donația/sponsorizarea va fi utilizată pentru Suceava, trebuie doar să scrieți ”pentru Suceava” – la donații sau în contractul de sponsorizare pe care îl puteți descărca de pe link https://www.salvaticopiii.ro/…/a0792106-8bac-4ade-b1e0-8a78… Informații suplimentare pe suceava@salvaticopiii.ro

Articole Similare

Back to top button