EmisiuniEvenimenteInterviuri si ReportajeStiri Nationale

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITE CU DAN BADEA LA RADIO AS

În emisiunea de astăzi, alături de Vlad Florin Tudosă, prin intervenție telefonică, a fost Dan Badea. Cei doi au povestit despre cele două show-uri de Stand Up Comedy de la Suceava, de vineri, 25 octombrie 2019.

Dan Badea, care are școala lui Dem Radulescu și spiritul critic rafinat în multele vizionari de concurenți de la iUmor , propune un spectacol de stand up comedy ca o ședință de terapie în hohote de ras: te mai elibereaza de nostalgiile unor vremuri in care aveai nevoie de mult umor ca sa supravietuiesti si te face a vezi cu umor micile sau mai marile gafe din viata ta.

Acesta este de aprope 20 de ani in cluburile de Stand UP, e parte din Generația cu cheia de gât și nu se sfiește să spună pe nume – dar ironic – lucrurilor (g)rele care au marcat copilariile multora dintre noi.

Prezentatorul emisiunii iUmor, Dan Badea, a început în această toamnă un turneu național cu un nou spectacol, intitulat sugestiv “amUmor!” care se încheie cu un super show la Sala Palatului.

Turneul a debutat pe 19 septembrie si a parcurs deja 8 orase, in unele spectacolul avand cate doua au trei reprezentatii consecutive, un marathon pentru Dan Badea si un fapt rar intalnit in Stand UP. La Timisoara au fost 3 show-uri, la Suceava vor fi doua

Turneul “amUmor!” este produs de Sublime, bilete se gasesc pe iabilet.ro

Articole Similare

Back to top button