EmisiuniEvenimenteInterviuri si ReportajeStiri LocaleStiri Nationale

ASTA DA DIMINEAȚĂ!

În matinalul de astăzi, joi, 17 octombrie 2019, Vlad Florin Tudosă a discutat cu Ovidiu Sârbu, ofițer de prevenire în cadrul Serviciului Județean Anticorupție Suceava. O discuție interesantă și informativă despre Campania Direcției Generale Anticorupție, TU POȚI FACE LUMINĂ!

Prin această campanie de informare și conștientizare, DGA își propune promovarea și dezvoltarea unui comportament integru în rândul personalului M.A.I. și al cetățenilor prin conștientizarea consecințelor faptelor de corupție și a modalității de semnalare a acestora, prin prisma atitudinii civice de normalitate ce trebuie adoptată.

   Obiectivele campaniei ating aspecte referitoare la obligațiile care derivă din calitate de funcționar public, atitudinea în fața unor posibile fapte de corupție, conștientizarea cetățenilor despre necesitatea semnalării faptelor de corupție despre care iau cunoștință prin apelarea Call Center Anticorupție 0800 806 806.

Astfel în cadrul acestei campanii vor fi organizate întâlniri având ca tematică integritatea (dezbateri publice, mese rotunde cu reprezentanți ai administrației publice locale și ONG-uri), distribuire și panotaj a afișelor realizate în acest sens în instituțiile M.A.I., distribuire de flayere și pliante cu carater informativ, mediatizarea globală a tuturor acestor elemente printr-un scurt metraj de informare, care poate fi vizualizat pe pagina de facebook a Direcţiei Generale Anticorupţie şi poate fi descărcat de pe canalul de youtube al D.G.A.

Articole Similare

Back to top button