EmisiuniEvenimenteInterviuri si ReportajeStiri LocaleStiri Nationale

LA GOMERA- INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU VLAD IVANOV

Astăzi, colegul nostru Vlad Florin Tudosă a stat de vorbă, prin intervenție telefonică, cu actorul Vlad Ivanov. Cei doi au povestit despre  filmul LA GOMERA (The Whistlers), care a avut premieră în cinematografele din toată țară, vineri 13 septembrie.

LA GOMERA, un film realizat de Corneliu Porumboiu, care a fost anul acesta în competiția Festivalului de Film de la Cannes. Un “noir“ cu mafioți  care comunică într-un limbaj codat ( „el silbo”),  cu un politist corupt, o femeie fatală și o procuroare exemplară, așadar acțiune, suspans și o declarație de dragoste pentru cinema.

Reamintim faptul că filmul a fost desemnat propunerea României pentru nominalizarea la categoria “Cel mai bun lungmetraj internațional“ a premiilor Oscar din 2020.

Din distribuție fac parte: Vlad Ivanov, George Piştereanu, Catrinel Marlon Menghia, Rodica Lazăr, Sergiu Costache, Andrei Ciopec, Sabin Tambrea, István Teglas, Agustí Villaronga, Antonio Buíl, Cristóbal Anaga.

Sugestia noastră este să ascultați interviul până la capăt pentru că, Vlad Ivanov, ne invită la film într-un mod cu totul inediat, prin limbajul el silbo.

Ne vedem la film!

Articole Similare

Back to top button