EmisiuniEvenimente

ASTA DA DIMINEAȚĂ

Prin intervenție telefonică, alături de Vlad Florin Tudosă a fost astăzi în matinalul ASTA DA DIMINEAȚĂ, Ștefan Ruxandra, regizorul piesei de teatru “Micul Prinț”- un spectacol pentru oameni mari care poposește din nou la Suceava, astăzi, 7 februarie începând cu ora 19:00

Piesa de teatru Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari este o montare minimalistă, dedicată celor mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creație: imaginația. Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena de teatru.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.”

Din distribuția piesei Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari fac parte: Alexandra Penciu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda.

 

Preț unui bilet este de 30 de lei

Relații și rezervări, la telefon: 0759048677; bilete@teatrulmateivisniec.ro.

(Luni-Vineri între 8:00-14:00)

Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00.

 

Articole Similare

Back to top button