Stiri Locale

SPECTACOL DE TEATRU PENTRU COPII LA IULIUS MALL SUCEAVA

Cele mai îndrăgite și haioase personaje românești le dau întâlnire prichindeilor, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava. Copiii se vor amuza de peripețiile lui Păcală și Tândală, duminică, de la ora 16.30, într-un spectacol interactiv de teatru al Ateneului Iași.

Copiii de toate vârstele, dar și părinții sau bunicii, se vor bucura de un spectacol cu parfumul copilăriei, plin de umor, povești populare și multă voie bună. Din distribuție fac parte actorii Tudor Ostafie și Andrei Ciobanu, cel din urmă fiind și regizorul.

Copiii vor lua parte la cele mai neașteptate isprăvi făcute de Păcală și Tândală, vor afla ce fac la stomatolog și cum se tratează. Spectacolul este unul energic, care îi implică și pe cei prezenți în public, așa că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Iulius Mall Suceava le-a pregătit copiilor un weekend plin de activități distractive. Sâmbătă, 21 aprilie, așa cum s-au obișnuit deja, copiii cu imaginație și îndemânare sunt așteptați la atelierele de creație.

De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți pentru a-i încuraja pe cei mici să-și exprime abilitățile artistice. Tema atelierelor din această săptămână este realizarea și pictarea unei flori din polistiren. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

 

Articole Similare

Back to top button