Stiri Locale

„HAI LA ÎNVERZIT”

Asociația Ghizilor din Bucovina (Bucovina Guides), cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta, organizează sâmbătă, 21 aprilie 2018, o nouă ediție a campaniei de reîmpădurire „Hai la înverzit”, în zona Pojorâta. „Ne aflăm deja la a opta acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit”. Acţiunea noastră este una de voluntariat și ne propunem să continuăm campania începută acum șase ani”, au anunțat organizatorii campaniei.

Potrivit acestora, pentru voluntarii dornici să participe în această campanie s-au pus la dispoziție de această dată maxim 100 de locuri, cu înscriere pe baza unui formular online, pentru că acțiunea se va desfășura pe o suprafață mult mai restrânsă. „Până la această oră, locurile au fost deja ocupate, solicitările fiind mari, mai ales în cadrul comunității „Hai la înverzit” din mediul online”, a arătat sursa citată.

Reprezentanții Asociației Ghizilor din Bucovina au precizat că acțiunile vor continua an de an, campania fiind sprijinită cu mâncare, apă, mănuşi de lucru şi promovare, de către Gurmandio, Carrefour, Aqua Carpatica, Rocast şi Iris Alt-studio. „Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosită!”, au transmis organizatorii campaniei de reîmpădurire „Hai la înverzit”.

Articole Similare

Back to top button