Stiri Locale

A FOST INAUGURATĂ PRIMA ZONĂ DE AGREMENT A SUCEVEI

Sucevenii au la dispoziţie, începând de vineri, prima zonă de agrement a municipiului reşedinţă de judeţ, amenajată pe o suprafaţă de 75.250 mp, la baza dealului Tătăraşi.

Pe lângă numeroasele spaţii verzi amenajate cu gazon, plante şi arbuşti ornamentali, sucevenii au acces gratuit la o mulţime de facilităţi – locuri de joacă pentru copii, terenuri de minigolf, terenuri de sport, un foişor muzical, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete, o fântână arteziană, clădiri administrative şi o cafenea.

Accesul spre zona de agrement a Sucevei se face virând la dreapta din capătul străzii Mitropoliei, pe lângă fosta Uzină electrică, spre lacurile de la baza dealului Tătăraşi.

Iniţial, inaugurarea era programată pentru data de 1 Mai, dar la insistenţele sucevenilor, termenul a fost devansat. La inaugurarea zonei de agrement au fost prezenţi sute de suceveni care au venit să vadă ce s-a realizat acolo, care s-au bucurat din plin de facilităţile puse la dispoziţie, dar şi numeroşi reprezentanţi ai administraţiei locale – primarul Ion Lungu, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Marian Andronache, judeţene – preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, dar şi oameni politici – deputatul Ioan Balan, care au salutat concretizarea unei doleanţe mai vechi a populaţiei, anunţând deja alte proiecte la concretizarea cărora se lucrează, pe mai multe planuri.

 

 

 

Articole Similare

Back to top button