Stiri Locale

PREFECTUL DE SUCEAVA ANUNȚĂ FINALIZAREA PLOMBĂRILOR PE DRUMURILE NAȚIONALE DIN JUDEȚ

Secţiile de Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc au finalizat lucrările de plombare şi de salubrizare pe drumurile naţionale de pe raza judeţului Suceava, a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi. În şedinţa Colegiului Prefectural din data de 29 martie a.c., s-a stabilit intensificarea lucrărilor de reparaţii pe drumurile naţionale şi finalizarea acestora înainte de Paşte. Conform comunicatului de presă, s-a intervenit cu mixtură asfaltică la rece pe DN 2, între Drăguşeni şi Vama Siret, pe DN 17, DN 17A, DN 17B, DN 2E şi DN 2H, fiind folosite, în total, 198 de tone de mixtură asfaltică. Totodată, în paralel  s-au desfăşurat acţiuni de curăţenie în parcări, şanţuri şi rigole şi de spălare a indicatoarelor.

Prefectul Adomnicăi a precizat că toate lucrările pe drumurile naţionale din judeţul Suceava „au fost strict monitorizate pentru a fi finalizate înainte de sărbătorile pascale”. Prefectul a mai spus că în perioada 6-10 aprilie a.c. va fi asigurată permanenţa în toate districtele secţiilor de Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc pentru a se putea interveni în gestionarea unor situaţii neprevăzute.

În ce priveşte şoseaua de centură a Sucevei, Mirela Adomnicăi a menţionat că, potrivit calendarului, la data de 3 aprilie 2018, în Consiliul Interministerial din cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost aprobată documentaţia privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru această investiţie.

Referitor la lucrările de investiţii pe drumuri naţionale, prefectul a spus că, în această perioadă, se depun garanţiile de bună execuţie pentru lucrările de întreţinere periodică contractate pe DN 17 şi DN 17B. “Ordinul de începere a lucrărilor de turnare a covorului asfaltic urmează a fi semnat, cel mai târziu, la data de 12 aprilie a.c.”, a precizat prefectul Mirela Elena Adomnicăi.

 

Articole Similare

Back to top button