Stiri Nationale

Elsaco Electronic pe lista scurtă a companiilor cu cea mai bună poveste și perspective de creștere

Elsaco Electronic a fost inclusă pe lista scurtă a companiilor cu cea mai bună poveste și perspective de creștere, în proiectul “Made in Romania”, aflat la cea de-a doua ediție.

Din cele 201 companii înscrise, au fost selectate 50 de semifinaliste. “Ne bucurăm că am fost nominalizați, pentru al doilea an consecutiv, printre cele 50 de companii care intră în etapa finală a proiectului. Acest fapt ne dă încredere și ne motivează să încercăm să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Viorel Iliuță, directorul general al Elsaco Electronic. În următoarea etapă, 14 companii vor fi selectate de un juriu special format din 12 experți de top ai pieței. A 15-a companie va fi selectată prin votul publicului, care se va desfășura până pe data de 3 aprilie, on-line.

Lista finală a companiilor selectate va fi anunțată pe parcursul lunii viitoare, în cadrul Galei “Made in Romania”. Companiile selectate vor intra într-un program de mentorat, derulat în perioada mai – noiembrie, în care vor fi acoperite subiecte precum marketing și branding, strategie și inovare, audit și finanțarea dezvoltării. În funcție de tema fiecărei luni, vor avea loc ateliere, training-uri și întâlniri dedicate echipelor și angajaților din companii.

Articole Similare

Back to top button