Articole Generale

Teatrul “Matei Vișniec” Suceava va găzdui “Voci de înger”

Cei mai talentați copii se vor reuni în cadrul primei ediții a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “VOCI DE ÎNGERI”.

Manifestarea va avea loc la finele acestei luni preț de două zile (31 martie – 1 aprilie), în sala de spectacole a Teatrului “Matei Vișniec” Suceava. Festivalul Național „VOCI DE ÎNGERI” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei și dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate. Concursul se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară. Potrivit organizatorilor, juriul va trebui să-i aleagă pe învingătorii competiției dintre peste 200 de participanți din toate colțurile țării.

Competiția se va derula pe data de 31 martie între orele 09:30 – 21:00 iar a doua zi vor avea loc recitalurile susținute de Luminița Anghel și Tudor Turcu alături de formația suceveană „Artis Band” și Gala de premiere (între orele 10-13). Intrarea este liberă, mai spun organizatorii.

Articole Similare

Back to top button