Articole GeneraleComunicate de presaSocialStiriStiri Locale

Agentul termic în sistem centralizat va fi furnizat în municipiul Suceava, începând de luni, 9 octombrie

Compania de energie termică SC Thermonet SRL anunță că, începând de luni, 9 octombrie 2023, se va furniza căldură în sistemul centralizat de încălzire, în municipiul Suceava. Într-un comunicat transmis de Thermonet se arată că „în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece și ținând cont de scăderea temperaturilor exterioare din ultimele zile, începând de astăzi, 09.10.2023, vom proceda la efectuarea probelor de presiune „la cald” a instalațiilor interioare ale blocurilor”.

Prioritate la punerea în funcțiune vor avea Punctele Termice la care sunt racordate unități de învățământ și instituții medicale. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, asigură populația că până miercuri, 11 octombrie, agentul termic va fi distribuit în tot orașul.

„În scopul remedierii operative a deficiențelor ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, rugăm beneficiarii de agent termic să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare, la numărul de telefon 0230.520.924”, adaugă Conducerea Thermonet Suceava.

Articole Similare

Back to top button