Stiri Locale

Focuri de arma trase la granita de nord a judetului

Ieri dimineață focurile de armă au răsunat în apropierea graniței de nord a județului Suceava. În jurul orei 07:15, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au observat, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care transporta către interiorul țării mai multe colete voluminoase.

În momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră au abandonat țigările și au fugit spre localitatea Straja. Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece bărbații nu s-au supus acestora, au fost executate cinci focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale. Nu s-a reușit nici așa prinderea contrabandiștilor dar, la fața locului au fost descoperite cinci colete voluminoase cu țigări de proveniență extracomunitară care au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat că era vorba despre un transport de peste 8.700 de pachete cu țigări, marca Marble.

Produsele din tutun, în valoare de aproximativ 103.000 lei au fost confiscate iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate în activitatea de contrabandă.

 

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button