Muzica

Trupa Iris concertează la USV

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, organizează miercuri, 7 martie, de la ora 19:00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, un concert al trupei Iris, naționala de rock a României.

Potrivit organizatorilor, după o pauză de peste cinci ani, Iris revine cu Manifesto, piesă cu un puternic mesaj social. “Manifest” este un melanj de clasic și nou, un sound inedit pentru Iris și o producție îndrăzneață ce nu poartă „eticheta” copleșitoare a unui gen anume. Manifest este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înțelesuri și emoții. „Melodia este manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, așa cum și noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranță așa se vor regăsi milioane de români care sunt în linia întâi și care, în ciuda tuturor greutăților de tot felul, reușesc încă să vadă frumusețea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi”, transmit cei de la Iris.

Prețul unui bilet este de 20 lei, iar studenții au acces gratuit pe bază de invitații procurate de la sediul Casei de Cultură a Studenților.

Articole Similare

Back to top button