Stiri Locale

Gerul a facut o noua victima in judetul Suceava

Direcția de Sănătate Publică a informat ieri că a fost găsită decedată, din cauza frigului, o persoană de sex masculin, din Straja, în vârstă de 65 de ani.

Din datele preliminarii ale anchetei rezultă că omul a fost găsit fără suflare în spatele locuinței sale, de către o vecină.Bărbatul trăia singur și obișnuia să consume băuturi alcoolice.

În ceea ce privește codul portocaliu de temperaturi scăzute și ninsori, pe parcursul zilei de ieri, la nivelul județului Suceava, circulația pe drumurile naționale și județene nu a fost afectată. Conform datelor puse la dispoziție de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în toate unitățile de învățământ din județ orele de curs s-au desfășurat în mod normal, iar echipele de patrulare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului Județean au continuat să acționeze pentru identificarea persoanelor fără adăpost și transportarea lor în adăposturi. De asemenea, toate unitățile administrativ-teritoriale din județ au fost informate cu privire la atenția ce trebuie acordată persoanelor care necesită dializă, femeilor gravide și bolnavilor cronici cu afecțiuni ce necesită monitorizare permanentă.

Articole Similare

Back to top button