Stiri Locale

Tigari de contrabanda in valoare de sute de mii de lei capturate in doar cateva ore la granita de nord a tarii

Țigări de contrabandă în valoare de sute de mii de lei au ajuns în mâinile polițiștilor de frontieră, la granița de nord a țării, în doar câteva ore pe parcursul nopții de miercuri spre joi.

Una dintre capturi a fost realizată de un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Acesta a descoperit în apropierea frontierei de stat 5 colete cu țigări de proveniență extracomunitară. În urma inventarierii acestora a rezultat că era vorba despre un transport de câteva mii de pachete cu țigări în valoare de aproape 140.000 lei. Produsele din tutun au fost confiscate iar în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea de contrabandă.

Un alt important transport de țigarete a fost oprit din drumul său către piața neagră de profil de un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș după ce oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism înmatriculat în Franța. Șoferul mașinii a ignorat semnalele continuându-și deplasarea în mare viteză spre localitatea Bistra. Polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea mașinii iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată după ce conducătorul fugar a pierdut controlul volanului oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului. În acest caz a fost vorba despre un transport de țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 174.000 lei. Produsele de contrabandă au fost confiscate iar acum se fac cercetări pentru descoperirea șoferului.

 

Articole Similare

Back to top button