Stiri Locale

Peste 220.000 lei valoreaza amenzile date de politisti in trei zile

Trei zile de controale derulate de lucrătorii Serviciului Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești pe principalele artere rutiere de pe raza județului, au fost suficiente pentru a împărții sute de amenzi în valoare totală de câteva sute de mii de lei.

Verificările derulate în traficul rutier au fost pe linia depistării şi combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a conducerii autovehiculelor de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de către Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, au fost aplicate 529 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 223.000 lei, din care 250 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reţinute 42 de permise de conducere iar altor 24 de șoferi le-au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Din păcate, în ciuda numeroaselor acțiuni derulate de polițiștii suceveni pe arterele rutiere din județ, există în continuare șoferi care dau dovadă de inconștiență totală urcându-se la volan după ce au băut până nu au mai putut sau apasă pedala de accelerație până la refuz. La capitolul vitezomani, în cadrul celei mai noi acțiuni derulată de oamenii legii, prima poziție a fost ocupată de un șofer în vârstă de 29 de ani. Un echipaj de poliție l-a surprins pe acesta în timp ce zbura cu mașina din dotare pe strada Ştefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, cu viteza de 139 km/h, în localitate.

Articole Similare

Back to top button