Articole Generale

Scoala Gimnaziala din Ipotesti “Daruieste zambete”

Școala Gimnazială Ipotești derulează, în perioada 18-22 decembrie 2017, proiectul caritabil ”Dăruim zâmbete”, în cadrul Programului național ”Școala altfel”. În proiect sunt implicați 550 de elevi și 40 de cadre didactice, având ca beneficiari copiii aflați în plasament la Complexul de apartamente din Dorohoi-Botoșani.

Program manifestare:

18 decembrie 2017, orele 11.00-13.00, sala de sport a comunei Ipotești:

– lansarea cărții ”Copiii din tren coboară la prima”, cu participarea autorului, dr. Florin Haidamac, a eroului principal al romanului, Cornel Manaz și a 15 copii însoțiți de șeful de centru și instructori de educație, de la Complexul de apartamente „Floare de colț” Dorohoi. O parte din acțiunea romanului ”Copiii din tren coboară la prima” se petrece la un orfelinat din Dorohoi.

– program artistic oferit de elevi din Școala Gimnazială Ipotești și de copii aflați în plasament la centrul din Dorohoi;

– târg de Crăciun cu obiecte confecționate de elevii din unitățile școlare implicate în proiect, cu donarea integrală a sumelor obținute din vânzarea exponatelor, către copiii din centrul de la Dorohoi;

– oaspeții și gazdele vor petrece încă una, două ore împreună, pe patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall Suceava.

 

19 decembrie și 20 decembrie 2017, începând cu ora 10.00, Centrul de plasament Dorohoi

– 250 de elevi, 30 de cadre didactice și 20 de părinți ai elevilor din Ipotești vor merge cu cadouri la cei 150 de copii din Complexele de apartamente de la Dorohoi și împreună cu aceștia vor împodobi brazii de Crăciun din cele 22 de apartamente ale centrului.

Proiectul dorește mobilizarea elevilor, a familiilor acestora și a reprezentanților comunității locale, în vederea realizării unui eveniment caritabil, prin participarea directă în cadrul activităților de voluntariat, în sprijinul ajutorării copiilor din centrele de plasament.

Articole Similare

Back to top button