Stiri Locale

Curs de pregatire DELF, cu tema “L’environnement/l’écologie”

Miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Biroul Francez al USV se va desfășura, timp de o oră, cursul de pregătire DELF, cu tema “L’environnement/l’écologie”, susținut de lectorul francez Margot Berthelin, împreună cu profesor Tamara Sabin.

Comunicat de presa:

De la ora 18:00, va avea loc întrunirea  Asociației Profesorilor de Franceză. În cadrul întrunirii, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu va oferi detalii suplimentare despre proiectul deschis către comunitatea locală, derulat la și prin Biroul Francez. De asemenea, împreună cu lect.univ.dr. Mariana Șovea, în calitate de responsabile CRU (Centre de Réussite Universitaire) de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, se vor prezenta rezultatele Reuniunii membrilor CRU din Europa Centrală și Orientală, ce se desfășoară în perioada 12-14 noiembrie la București. La rândul său, prof. Tamara Sabin, responsabil în echipa BF și membru în Asociația Seniorilor Bucovineni, va realiza o prezentare a bilanțului activităților din perioada 2015-2017. 

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să cunoască mai îndeaproape preocupările BF sau ale APF. Intrarea este liberă.

Articole Similare

Back to top button