Muzica

OTILIA a lansat videoclipul piesei ”PRISIONERA”

“Prisionera” este o piesă în limba spaniolă și a fost produsă de JHaps Records. Este o piesă de dragoste, foarte ritmată, cu un videoclip de impact, în regia lui Richard Stan.

”Sunt foarte entuziasmată! ”Prisionera” este o piesă care-mi place foarte mult și îmi doresc să fie apreciată și fredonată de către toți fanii mei, pe care-i iubesc! La filmări m-am simțit minunat, am dansat foarte mult, însă a meritat din plin! Îi mulțumesc managerului meu, Ionuț Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan și întregii echipe care s-a implicat în acest proiect”, declară Otilia. Videoclipul este unul de imagine, unde Otilia apare alături de câteva dansatoare sexy. Filmările au avut loc în București, unde artista se întoarce de fiecare dată, după sutele de concerte internaționale.

În 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care însumează peste 500 de milioane de ascultări pe toate canalele de Youtube, ocupând locul I în Europa de Sud-Est. În scurt timp, artista a devenit extrem de apreciată în țări precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia sau Egipt. Au urmat hiturile ”Aventura”, ”Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ioniță și Andrea, ”Iubire adevărată” și ”Diamante”.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button