Articole Generale

Oliver Mark vine la Suceava

Muzeul Bucovinei Suceava vă invită joi, 26 octombrie, începând cu ora 17:30, la Muzeul de Istorie, la o întâlnire cu renumitul artist fotograf german Mark Oliver. 

Implementarea proiectului ”Să ne cunoaștem muzeele – schimb de experiență și bune practici” finanțat prin fonduri europene și norvegiene și derulat în perioada 2009-2014, a dus la întărirea cooperării bilaterale între Muzeul Bucovinei și Muzeul Național Liechtenstein şi la consolidarea relațiilor de colaborare între specialiștii acestora. Astfel, în prezentul proiect expozițional propus, cele două instituții muzeale au intenția de a continua parteneriatul şi de a colabora pentru realizarea de activități expoziționale comune și de schimburi expoziționale cu piese reprezentative pentru colecțiile celor două muzee.

Ca urmare a acestei colaborări, în perioada 11 septembrie – 30 noiembrie 2017, la Muzeul de Istorie Suceava, în Sala de expoziții temporare POD, poate fi vizitată expoziția de fotografie ”Oliver Mark – Celebrități”. Această expoziție reprezintă prima prezență a celebrului fotograf în România care va sta la Suceava până pe 28 octombrie. Sunt expuse 64 de lucrări în diverse formate.

Articole Similare

Back to top button