Articole Generale

Othello Piano Trio va concerta pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” a USV

Othello Piano Trio va concerta in data de 26 octombrie 2017 ora 19 pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” a Universitatii ”Ștefan cel Mare” din Suceava. 

Concept unic în România, Othello Piano Trio propune o abordare proaspătă a blues-ului condimentat cu  arome de folk și jazz, într-un fusion de o manieră inedită. Surpriza vine din regăsirea unor teme clasice alături de noi și inspirate teme românești. În esență, un pian (Florentin Milcof), percuția (Dan Socheri) și basul (Sabin Țăranu) vă vor spune o poveste a muzicii fără granițe și fără etichete, acea muzică ce ne ține pe toți, dintotdeauna, împreună.​ ”Este o bucurie să cântam la Suceava, mai ales ca eu aici m-am născut și loc cu oameni mai frumoși nu am întâlnit pe unde am umblat. Sperăm să surprindem plăcut publicul sucevean cu spectacolul nostru de Blues made in Romania. Multumim Universității ”Ștefan cel Mare”, domnului Valentin Ianoș că ne-a oferit ocazia să aducem muzica noastră în care se îmbină mai multe genuri muzicale în Bucovina, locul în care multe nații și culturi s-au întâlnit și au trait în pace și armonie”, a spus Laura Sgârcitu, managerul Othello Piano Trio.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru studenți, elevi și pensionari și 20 de lei pentru publicul larg, acestea putându-se achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava, dar și online de pe ccs-sv.ro, biletesuceava.ro .

Articole Similare

Back to top button