Stiri Locale

Teatrul Municipal se pregateste pentru KEBAB

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță intrarea în producție a unui spectacol dedicat luptei împotriva traficului de persoane.

Este vorba despre ”Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan, a cărui premieră va avea loc pe 20 octombrie. KEBAB, este povestea a trei tineri români care, din motive personale, părăsesc țara din dorința de a se realiza în Irlanda. Motivul fiecăruia dintre ei este diferit dar, în același timp, este plin de speranță. Caruselul în care sunt prinși, ambiția dusă la extrem fac din ei victime și călăi. Textul abordează subiectul traficului de persoane, o realitate, din păcate, extrem de des întâlnită în țara noastră. Din distribuție fac parte Ioana Nichita, Bogdan Amurăriței și Răzvan Bănuț.

Cei trei actori joacă pentru prima dată împreună. Bogdan Amurăriței este cunoscut publicului sucevean, fiind actor al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” încă de la înființare. Răzvan Bănuț s-a alăturat de curând trupei de actori, iar aceasta este prima producție instituției teatrale care îl include. Cât despre Ioana Nichita, ea este masterand la UNATC „I.L. Caragiale” București, actor colaborator în acest spectacol.

Piesa, a cărei premieră are loc pe 20 octombrie, este dedicată luptei împotriva traficului de persoane și se desfășoară în parteneriat cu Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava. Data de 18 octombrie a fost decretată Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. Prețul unui bilet este 25 de lei.

 

Articole Similare

Back to top button