Stiri Locale

Si banii nu mai vin

Promișii și mult așteptații bani de la Guvern pentru achitarea lucrărilor efectuate în sistemul de termoficare din oraș, încă nu au venit.
În ciuda afirmațiilor făcute în urmă cu dăuă săptămâni de edilul șef, Ion Lungu, cum că merge la București și fără bani nu se întoarce, revenirea din capitală s-a făcut tot
numai cu promisiuni. Primarul orașului s-a ferit să afirme clar că Guvernul ar fi rămas fără bani dar a spus că peste tot a primit doar asigurări că cei 7 milioane de lei promiși, vor veni.
Suma este necesară pentru achitarea lucrărilor de modernizare a rețelelor de conducte și a punctelor termice efectuate de constructori în Centru, cartierul Obcini și Zamca,
și care acum riscă să se blocheze din lipsa banilor. Municipalitatea a achitat către societățile implicate, din fonduri proprii, peste 1 milion de lei dar mai sunt restanțe de plată de circa 4 milioane.
Anul trecut, Primăria Suceava a fost nevoită să returneze circa 8 milioane de lei destinați termoficării din oraș, către Guvern, pentru că suma a fost alocată de la centru târziu iar municipalitatea nu definitivase nici procedura de licitație privind atribuirea lucrărilor.

Articole Similare

Back to top button