Stiri Locale

Crosul Sucevei va avea loc pe 9 septembrie

50.000 de lei ar urma să fie alocați de la bugetul local pentru susținerea celei de-a III-a ediții a evenimentului sportiv intitulat ”Crosul Sucevei – aleargă pentru sănătatea ta”.
Propunerea municipalității va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința de joi. Potrivit proiectului înaintat municipalității de Asociația Județeană de Atletism Suceava, competiția se va derula pe străzile municipiului reședință de județ în data de 9 septembrie, după ce a fost amânat o dată. Startul ar urma să se dea de pe esplanada din fața Casei de Cultură iar traseul cuprinde străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, strada Șt. cel Mare, Ana Ipătescu, sensul giratoriu de la Mc Donalds și sosire pe Nicolae Bălcescu.
Potrivit organizatorilor, traseul va fi semnalizat prin benzi de delimitare, garduri și balize de semnalizare iar concursul se va desfășura pe categorii de vârstă, fete și băieți, în funcție de care se va stabili și lungimea traseului. La startul competiției, în acest an, și-a anunțat înscrierea și edilul șef al orașului, Ion Lungu.

Articole Similare

Back to top button