Articole Generale

Suceava este gazda primei editii a ”Turneului Corturilor”

Sâmbătă, 12 august, toate drumurile iubitorilor de sport duc la ”Turneul Corturilor” – o manifestare prin care se dorește să se revitalizeze rugby-ul sucevean.

Asociatia Sportiva Prietenii Rugbyului din Bucovina organizeaza in acest sfarsit de saptamana Turneul Corturilor, eveniment sportiv aflat la prima editie. Sambata, 12 august , sunt asteptati sute de participanti la Sala Sporturilor din Suceava care vor campa la Baza Sportiva a echipei de rugby.

Astfel, între orele 9:00 – 10:00 are loc prima repriza in care vor intra pe teren aprox 100 de jucatori, copii la categoria de varsta 10:00 – 12:00 ani. Intre orele 10:00 – 13:00 are loc a doua repriză ce constă în  jocuri OLD BOYS disputate între mai multe echipe din țară care și-au anunțat prezența la acest turneu sportiv. Este vorba despre: Dacii Liberi Iasi, Dracula Bucuresti, Rechinii Constanta, Old Boys Barlad, Old Boys Pascani, Old Boys Fiii Vrancioaiei Focsani și Prietenii Rugbyului din Bucovina. Potrivit organizatorilor, în cadrul celei de-a doua reprize peste 200 de jucători vor intra pe teren pentru a-și testa limitele în partidele de rugby. A treia repriză a manifestării , desfășurată în intervalul orar 13:00 – 24:00, înseamnă de fapt un moment de distracție, de reîntâlnire a jucătorilor și a membrilor familiilor acestora și motiv de petrecere, toate oferite de organizatori. Iar clipele de relaxare vor fi presărate și cu momente muzicale-surpriză oferite de Asociația Sportivă Prietenii Rugbyului din Bucovina.

”Copiii jucători care participă la ”Turneul Corturilor”, ediția I,  se află în cantonament, sunt cazați în corturi și vor primi din partea organizatorilor, la teren, bucate și băuturi răcoritoare” ne-a mai transmis sursa citată.

La acest eveniment sportiv au fost invitate si autoritatile municipalitatii, autoritatile judetene si oamenii de afaceri care susțin sportul iar sponsorii manifestării sunt foști jucători de rugby, care în prezent au afaceri în diferite domenii în județul Suceava. Asociatia Sportiva Prietenii Rugbyului din Bucovina este o asociatie non-profit , non-guvernamentala, care își dorește să revitalizeze rugby-ul sucevean. Așadar, iubitorii sportului sunt așteptați mâine la ”Turneul Corturilor” ediția 2017, la Sala Sporturilor din Suceava!

Articole Similare

Back to top button