Stiri Locale

Apa calda se intoarce mai repede!

Vești bune pentru sucevenii racordați la sistemul centralizat de furnizare a apei calde și a agentului termic! Apa caldă se întoarce la robinetele acestora mai repede decât era programat!

SC Thermonet SRL Suceava și Bioenergy SA, operatorul serviciilor de transport, distribuție si furnizare a energiei termice, respectiv producătorul de energie termică, anunță reluarea furnizării apei calde de consum începând cu data de sâmbătă, 5 august, și nu luni așa cum era programat. Potrivit unui comunicat oficial, ”în urma eforturilor susținute depuse de personalul specializat al celor două societăți s-a reușit finalizarea lucrărilor de revizii și reparații anuale programate, cu două zile înainte de termen”. În acest context, proprietarii apartamentelor din blocurile branșate la sistemul centralizat, care în aceste zile au efectuat intervenții la instalațiile de apă caldă, sunt rugați să acorde o atenție deosebită în verificarea acestora pentru prevenirea eventualelor inundații și a daunelor materiale ce se pot produce și de care societățile se exonerează.

În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea ca urmare a reluării furnizării apei calde de consum, Dispeceratul Termoficare vă stă la dispoziție non-stop apelând la numărul de telefon: 0230/520.924 .

Articole Similare

Back to top button