Stiri Locale

Anexele unei gospodarii s-au transformat in scrum

Anexele unei gospodării din Mitocu Dragomirnei s-au transformat azi noapte în scrum. Acestea au fost înghițite de foc aproape de ora 03:00, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava intervenind cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului.
La sosirea echipajelor la locul incidentului flăcările se manifestau la anexele gospodăreşti, construite din lemn, existând pericolul de propagare a acestora la casa de locuit şi la o gospodărie învecinată. Focul a transformat curtea gospodăriei într-un morman mare de cenușă deoarece au ars şura şi acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 100 mp, o bucătărie de vară construită pe o suprafață de 10 mp, circa o tonă de fân şi 500 kg de paie. În incendiu a pierit și un cal.
Cercetările efectuate ulterior au stabilit că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a sursei de aprindere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea autorului.

Articole Similare

Back to top button