Stiri Locale

Odihneste-te in pace, suflet drag!

Un suflet cald și deschis, pornește la această oră pe ultimul drum de pe Pământ. O inimă de aur a încetat să mai bată iar acum se desparte de oamenii dragi.

Fostul consul al României la München, Carmen Agoutin, a încetat din viaţă, după o grea suferinţă.
Absolventă a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, cu master în Managementul administraţiei publice, la Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti, şi doctorat în filologie, la USV, Carmen Agoutin a activat ca și cadru didactic și universitar. A condus, de asemenea, Inspectoratul pentru persoane cu handicap Suceava şi a fost director la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Zvoriştea. Timp de 16 ani a fost prezentă şi în viața politică, ocupând fotoliul de consilier judeţean. În perioada 2013 – 2015 a fost consul la Consulatul României din capitala landului Bavaria. Boala cruntă a determinat-o să rămână în München, dar revenea acasă de fiecare dată când suferinţa îi mai dădea drumul din gheare.

Adeseori am avut plăcerea să o avem invitată în studiourile Radio AS pentru a dezbate problemele cu care se confruntă județul sau alte subiecte de interes. Acum, în semn de prețuire, ne vedem nevoiți să vorbim la trecut despre cea care a fost un prieten al Radio AS și să ne întrerupem emisia preț de 30 de secunde, pentru ca apoi să-i dedicăm o piesă interpretată de Ioan Gyur Pascu, artist pe care și Carmen la îndrăgit și cu care se va reîntâlni, acum, în ceruri. Odihnește-te în pace suflet drag!

 

 

Articole Similare

Back to top button