Muzica

Alina Eremia si VUNK lanseaza ”Imbracati sau goi”

Dupa imnul “Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia si trupa VUNK s-au reintalnit pentru a lansa piesa “Îmbrăcaţi sau goi”!

Compusă de VUNK, melodia are ingredientele necesare sa fie hit-ul verii. Realizat intr-o atmosfera retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumusetea anilor ’50. Protagonistii, Alina Eremia si baietii de la VUNK, au filmat intr-o zi caniculara de vara, la peste 35 de grade, timp de 14 ore. Clipul, regizat de Dan Petcan, este plin de culoare si spune o frumoasa poveste de amor. Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor 50.

“Eu zic că ‘Îmbrăcaţi sau goi’ este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.” Cât despre colaborarea cu VUNK, artista mărturiseşte: ”Am ştiut că va ieşi un hit atunci când m-am îndreptat către Cornel. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.” Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume în gând: “Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie “ne întoarcem într-o marţi!”

“Îmbrăcaţi sau goi” este a doua colaborare a Alinei Eremia, artist MediaPro Music & Universal Music Romania, cu trupa VUNK, artişti Roton. Single-ul se regaseste si pe cel mai nou album Vunk, Extrovertit, lansat pe 25 mai, si se va afla si pe primul album solo, pe care Alina Eremia îl va lansa în această toamna.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button